tirsdag 21. september 2010

Hinderløypa

Det e ei hinderløype å komme sæ i seng.

først bynner det med at tv'n må skrues av. For å få til det må man trøkke på knappen. men ikke bare en tilfeldig knapp, men den som lage skjermen svart. Skulle man være så uheldig å bome så kunne man jo funne nå interessant å se på. Når man har funne knappen må man bare pent vente til sjangsn byr sæ å det e reklamepause.. hvis man ikke klare å få me sæ at man ser på tv sånn at det bynner et nytt program, eller hodet sier: "skal bare se ka det neste programme e.." da har man tapt å kan like gjerne sitte en time til.

Når man nu endeli har funne knappen, trøkt på den å man bynner å komme sæ tilbake til det virkelige liv igjen dukker det alltids opp ting man skal gjøre. type: "æ skal bare ta å rødde ut av oppvaskmaskine før æ pusse tenner. så når man har rødda ut av oppvaskmaskina så e det jo like greit bare å stappe inn ting der å. når man e halvveis ferdig med det kommer trøttheta, så da pusse man tennerne.

så går man på kjøkkene for å skru av lyse, men da e jo bare halvparten av jobben gjort så man gjør like grett sæ ferdig der. å da e d jo "bare" å komme sæ forbi vaskemaskina, dusjen å klesstativet før man oppdager PC'n. ooh. Facebook. Kordan gikk Restaurant City idag? må se litt.. åj, venninna mi har kommet hjem fra jobb, det må æ si.. hmm.. en person har det liksom ikke helt bra idag, kaller nån for en drittsekk å sånt... jaja, det kan jo handle om tvn? kem vet? nei, der va en start quiz... hmm... Kor mye kan æ om bibeln? nu skal æ vise alle at æ vet ka æ snakker om når æ diskutere om den saken der alts¨å... 2 av 10 riktige? ja, det beviste vel det æ allerede visste. æ e en ateist/humanist eller nå sånt...

så klarte æ den praktisk talt umulige oppgaven med å lukke pc'n (har en sånn minimini som e supersøt, å bare å lukke når man ikke skal bruke det. så må æ på do.. for det må æ gjøre før æ legg mæ, hvis ikke så bynner 3/4 av hinderløypa på nytt etter æ har lagt mæ. så skulle æ bare ta en røyk, men da kom æ jo på at det her va en ekte hinderløype som æ ville blogge om. så nu skal æ bare vaske dass å ta en røyk så e d off to bed... etter æ har posta det her på facebook seffern, så æ har delt det med nån andre enn ken-r som e den eneste som forteller mæ at han læs bloggen min. Hjerte on ju for det! 

god natt...?

Bilde: http://fevik.grimstadskole.no/uteskole/hinderloeype.htm

1 kommentar:

Gi et lite pip!